ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Τηλ. Εξυπηρετησης: 2311 212 254

Σας απαλλάσσουμε από κάθε είδος εντόμου.
Άμεσα, υπεύθυνα & μόνιμα!

Απεντομώσεις

Σας απαλλάσσουμε από κάθε είδος εντόμου.

Οι συνηθέστεροι «επισκέπτες» που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι οι κατσαρίδες, τα μυρμήγκια, οι ψύλλοι, οι κοριοί, οι αράχνες, , τα σκουλήκια, οι μύγες, οι σφήκες, το σαράκι και ο σκόρος. 

Χρησιμοποιούμε τέσσερις μεθόδους απεντόμωσης:

Z
εντομοκτόνα σε μορφή τροφοελκυστικού gel. Τα εντομοκτόνα αυτά είναι άοσμα, μη τοξικά και ακίνδυνα για τους ανθρώπους και τα θηλαστικά εν γένει. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν κινδυνεύετε εσείς ή τα κατοικίδιά σας.
Z
ηλεκτρικές παγίδες με φως bluelight και κολλώδη επιφάνεια στην οποία παγιδεύεται το έντομο
Z

εντομοκτόνα σε μορφή διαλύματος. Ο ψεκασμός πραγματοποιείται με βενζινοκίνητα δοχεία υψηλής πίεσης (για μεγάλες εκτάσεις/εξωτερικούς χώρους), δοχεία χαμηλής προπιέσεως 5lt, 8lt και 12 lt, δοχεία ψεκασμού ομίχλης ή υποκαπνισμό.

Z
παγίδες με δολώματα

Στη συνέχεια, πραγματοποιούμε προληπτικές ρίψεις εντομοκτόνου και σας παρέχουμε συμβουλές για το πώς να προστατέψετε τον προσωπικό σας χώρο από τα έντομα. Έτσι, η απεντόμωση θα έχει μονιμότερα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για έναν ΔΩΡΕΑΝ επιτόπιο έλεγχο του χώρου σας, ώστε να εκτιμηθεί σωστά το πρόβλημα και να σας προτείνουμε την εφαρμογή που σας ταιριάζει.

ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ: 2311 212 254
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σταματίου Ψάλτου 22, Θεσσαλονίκη, 546 44

6972 33 21 61

info@entomoapothitiki.gr