ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Τηλ. Εξυπηρετησης: 2311 212 254

Χρησιμοποιούμε ατοξικά και βιοδιασπώμενα φάρμακα,
εγκεκριμένα από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Βιολογικοί καθαρισμοί & Απολυμάνσεις

Η απολύμανση και η απαλλαγή από τα μικρόβια δεν είναι μία απλή ιδιοτροπία αλλά ένα απαραίτητο μέτρο προφύλαξης, ειδικά σε συγκεκριμένα περιβάλλοντα (αποθήκες τροφίμων, ιατρεία, νοσοκομεία κτλ.).

Η Εντομοαπωθητική απολυμαίνει άμεσα από βακτήρια, μύκητες και ιούς. Χρησιμοποιούμε ατοξικά και βιοδιασπώμενα φάρμακα, εγκεκριμένα από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Διαθέτουμε ειδικές συσκευές αυτόματης απολύμανσης τουαλέτας για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Ο ψεκασμός των φαρμάκων γίνεται με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης (6 ATM).

Τα απολυμαντικά αποτελούνται από αλδεΰδες και καρβοξυλικά οξέα και ακολουθούν τις τελευταίες συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων.

Τοποθετούνται σχεδόν σε κάθε επιφάνεια του χώρου σας, ακόμα και σε σχισμές, τρύπες ή κατασκευές που αγγίζουν τους τοίχους (π.χ. πλάτες επίπλων), ενώ δεν έχουν υπολειμματική δράση.

Με άλλα λόγια, θανατώνουν όλους τους μικροοργανισμούς κατά την εφαρμογή τους αλλά παύουν να έχουν κάποια επίδραση αμέσως μόλις εξατμιστούν. Έτσι, είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για έναν ΔΩΡΕΑΝ επιτόπιο έλεγχο του χώρου σας, ώστε να εκτιμηθεί σωστά το πρόβλημα και να σας προτείνουμε την εφαρμογή που σας ταιριάζει.

ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ: 2311 212 254
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σταματίου Ψάλτου 22, Θεσσαλονίκη, 546 44

6972 33 21 61

info@entomoapothitiki.gr