ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΥΡΜΗΓΚΙΩΝ

Τηλ. Εξυπηρετησης: 2311 212 254

Χρησιμοποιούμε ειδικά χημικά σκευάσματα
που απωθούν τα μυρμήγκια και τα κρατούν μακριά από το χώρο σας χωρίς, όμως, να θέτουν σε κίνδυνο τη δική σας υγεία ή την υγεία των κατοικίδιων σας.

Απομάκρυνση μυρμηγκιών

Παρόλο που η εργατικότητα και το ομαδικό τους πνεύμα είναι παράδειγμα προς μίμηση, δύσκολα μπορούμε να πούμε ότι χαιρόμαστε όταν τα βλέπουμε μπροστά μας.

Ο λόγος για τα μυρμήγκια, τα μικρά πλην πανίσχυρα υμενόπτερα έντομα που εμφανίζονται πανεύκολα όπου υπάρχει αφημένο φαγητό, χώμα ή υγρές επιφάνειες και κοιλότητες (π.χ. βρεγμένα ξύλα).

Μία πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας αποκαλύψει δεκάδες τρόπους για να αντιμετωπίσετε την εμφάνιση των μυρμηγκιών με φυσικούς τρόπους. Μερικές φορές, ωστόσο, απαιτείται μία δραστική και επαγγελματική παρέμβαση.

 Η Εντομωπωθητική μπορεί να πραγματοποιήσει μία τέτοια παρέμβαση στην κουζίνα, το υπνοδωμάτιο, την αποθήκη ή τον κήπο σας άμεσα και οικονομικά. Χρησιμοποιούμε ειδικά χημικά σκευάσματα που απωθούν τα μυρμήγκια και τα κρατούν μακριά από το χώρο σας χωρίς, όμως, να θέτουν σε κίνδυνο τη δική σας υγεία ή την υγεία των κατοικιδίων σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές απεντόμωσης που χρησιμοποιούμε μπορείτε να να περιηγήθειτε στις Απεντομώσεις.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για έναν ΔΩΡΕΑΝ επιτόπιο έλεγχο του χώρου σας, ώστε να εκτιμηθεί σωστά το πρόβλημα και να σας προτείνουμε την εφαρμογή που σας ταιριάζει.

ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ: 2311 212 254
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σταματίου Ψάλτου 22, Θεσσαλονίκη, 546 44

6972 33 21 61

info@entomoapothitiki.gr