ΑΠΩΘΗΣΕΙΣ ΦΙΔΙΩΝ

Τηλ. Εξυπηρετησης: 2311 212 254

Εφαρμόζουμε αποτελεσματικές μεθόδους απομάκρυνσης των φιδιών
με σεβασμό στην πανίδα και το περιβάλλον.

Απωθήσεις φιδιών

Η επαφή, έστω και οπτική, με ένα φίδι είναι μία ιδιαίτερα δυσάρεστη εμπειρία. Σε ορισμένες δε περιπτώσεις μπορεί να γίνει και τρομερά επιβλαβής για την υγεία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η οχιά, το πιο επικίνδυνο είδος φιδιού στην ελληνική πανίδα. 

Η απώθηση των φιδιών μπορεί να γίνει μέχρι ενός σημείου με απλές μεθόδους όπως την απομάκρυνση αντικειμένων που μπορεί να χρησιμεύσουν ως φωλιά. Ωστόσο, σε περιοχές με έντονη βλάστηση και ιδίως την άνοιξη και το καλοκαίρι το πρόβλημα εντείνεται.

Στην Εντομοαπωθητική εφαρμόζουμε αποτελεσματικές μεθόδους απομάκρυνσης των φιδιών με σεβασμό στην πανίδα και το περιβάλλον.

Χρησιμοποιούμε ειδικά σκευάσματα που «ενοχλούν» την όσφρηση των ερπετών ή μπλοκάρουν τα αισθητήρια όργανά τους.

Τα σκευάσματα τοποθετούνται ακτινωτά γύρω από την περιοχή ενδιαφέροντος σε εύρος 10 με 15 cm. Είναι υγρά ή στέρεα ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες (π.χ. κλίση του εδάφους). Έχουν μεγάλη αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες, διαρκούν πολύ (4-5 μήνες) και είναι βιοδιασπώμενα και ατοξικά. Μην ξεχνάτε ότι σκοπός μας δεν είναι να εξοντώσουμε τα φίδια.

Σκοπός μας είναι απλά να τα στρέψουμε μακριά από το χώρο μας, δημιουργώντας ένα αφιλόξενο περιβάλλον για τα ίδια.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για έναν ΔΩΡΕΑΝ επιτόπιο έλεγχο του χώρου σας, ώστε να εκτιμηθεί σωστά το πρόβλημα και να σας προτείνουμε την εφαρμογή που σας ταιριάζει.

ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ: 2311 212 254
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σταματίου Ψάλτου 22, Θεσσαλονίκη, 546 44

6972 33 21 61

info@entomoapothitiki.gr