ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Τηλ. Εξυπηρετησης: 2311 212 254

Η Εντομοαπωθητική εφαρμόζει ειδικές μεθόδους εξόντωσης
επικεντρωμένες στις συγκεκριμένες ράτσες ποντικιών & αρουραίων.

Μυοκτονίες

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι είναι αναμφίβολα μία από τις πιο ανεξέλεγκτες πηγές μικροβίων, τόσο λόγω του ίδιου του σώματός τους όσο και λόγω των περιττωμάτων τους. Ως αποτέλεσμα, μεταδίδουν στον άνθρωπο ασθένειες όπως η λεπτοσπείρωση, η τοξοπλάσμωση, η σαλμονέλα, η λεισμανίωση, η πανώλη και ο τύφος.

 Παράλληλα, κάνουν πολύ συχνά καταστροφές σε καλλιέργειες ή αντικείμενα (λ.χ. έπιπλα) ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις επιτίθενται σε ανθρώπους. Για αυτό το λόγο, είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση απομάκρυνση και/ή εξόντωσή τους από το οικόπεδο, το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Στην Ελλάδα συναντάμε κυρίως τους αρουραίους Rattus Norvegicus και Rattus Rattus καθώς και τον οικιακό ποντικό Mus Musculus.

Η Εντομοαπωθητική εφαρμόζει ειδικές μεθόδους εξόντωσης επικεντρωμένες στις συγκεκριμένες ράτσες. Αφού πρώτα επισκεφτούμε και δούμε τον προσωπικό σας χώρο, δημιουργούμε ένα δίκτυο δολωματικών σταθμών (πλαστικών με κλειδί ασφαλείας με τα απαιτούμενα ποντικοφάρμακα), κόλλες, δολώματα και ηλεκτρικές παγίδες αιφνιδιασμού.

Σε δεύτερη φάση ελέγχουμε αν το πρόβλημα λύθηκε και σας δίνουμε συμβουλές σχετικά με το πώς να κρατήσετε τα τρωκτικά μακριά σας.

Τέλος, απομακρύνουμε τα περιττώματα και τα νεκρά ποντίκια από τα πέριξ.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για έναν ΔΩΡΕΑΝ επιτόπιο έλεγχο του χώρου σας, ώστε να εκτιμηθεί σωστά το πρόβλημα και να σας προτείνουμε την εφαρμογή που σας ταιριάζει.

ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ: 2311 212 254
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σταματίου Ψάλτου 22, Θεσσαλονίκη, 546 44

6972 33 21 61

info@entomoapothitiki.gr