ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Τηλ. Εξυπηρετησης: 2311 212 254

Χρησιμοποιούμε βιολογικά, οικολογικά καθαριστικά
χωρίς ίχνος τοξικότητας, τα οποία διαπερνούν τις ίνες του υφάσματος και καθαρίζουν σε βάθος χαρίζοντας μία ευχάριστη οσμή.

Βιολογικοί καθαρισμοί

Η μόλυνση του περιβάλλοντος, οι χημικές ουσίες και εν γένει ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχουν προκαλέσει τεράστια αύξηση στα ποσοστά αλλεργιών, τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες. Τα καλά νέα είναι ότι η καταπολέμηση των συμπτωμάτων τους έχει γίνει πλέον αρκετά εύκολη, τόσο με ενδογενείς μεθόδους (φαρμακευτική αγωγή κ.α.) όσο και με εξωγενείς.

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι μία τέτοια μέθοδος.

Οι επαγγελματίες καθαριστές της εταιρείας απολύμανσης Εντομοαπωθητική αναλαμβάνουν να απαλλάξουν τα χαλιά, τα στρώματα, τις ταπετσαρίες και τους καναπέδες σας από σκόνη, λεκέδες, κηλίδες και οσμές.

Χρησιμοποιούμε βιολογικά, οικολογικά καθαριστικά χωρίς ίχνος τοξικότητας, τα οποία διαπερνούν τις ίνες του υφάσματος και καθαρίζουν σε βάθος χαρίζοντας μία ευχάριστη οσμή.

Παράλληλα, αποδυναμώνουν τα ακάρεα σκόνης  και ελαφραίνουν το περιβάλλον ανακουφίζοντας τα συμπτώματα της αλλεργίας σας.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για έναν ΔΩΡΕΑΝ επιτόπιο έλεγχο του χώρου σας, ώστε να εκτιμηθεί σωστά το πρόβλημα και να σας προτείνουμε την εφαρμογή που σας ταιριάζει.

ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ: 2311 212 254
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σταματίου Ψάλτου 22, Θεσσαλονίκη, 546 44

6972 33 21 61

info@entomoapothitiki.gr