Μυοκτονίες

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι είναι αναμφίβολα μία από τις πιο ανεξέλεγκτες πηγές μικροβίων, τόσο λόγω του ίδιου του σώματός τους όσο και λόγω των περιττωμάτων τους. Ως αποτέλεσμα, μεταδίδουν στον άνθρωπο ασθένειες όπως η λεπτοσπείρωση, η τοξοπλάσμωση, η σαλμονέλα, η λεισμανίωση, η πανώλη και ο τύφος.

Παράλληλα, κάνουν πολύ συχνά καταστροφές σε καλλιέργειες ή αντικείμενα (λ.χ. έπιπλα) ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις επιτίθενται σε ανθρώπους. Για αυτό το λόγο, είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση απομάκρυνση και/ή εξόντωσή τους από το οικόπεδο, το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Στην Ελλάδα συναντάμε κυρίως τους αρουραίους Rattus Norvegicus και Rattus Rattus καθώς και τον οικιακό ποντικό Mus Musculus. Η Εντομοαπωθητική εφαρμόζει ειδικές μεθόδους εξόντωσης επικεντρωμένες στις συγκεκριμένες ράτσες. Αφού πρώτα επισκεφτούμε και δούμε τον προσωπικό σας χώρο, χρησιμοποιούμε πλαστικούς δολωματικούς σταθμούς (με κλειδί και τρωκτικοκτόνα), κόλλες, δολώματα και ηλεκτρικές παγίδες αιφνιδιασμού. Σε δεύτερη φάση ελέγχουμε αν το πρόβλημα λύθηκε και σας δίνουμε συμβουλές σχετικά με το πώς να κρατήσετε τα τρωκτικά μακριά σας. Τέλος, απομακρύνουμε τα περιττώματα και τα νεκρά ποντίκια από τα πέριξ.

Entomoapothitiki Mitsianis θεσσαλονικη μυοκτονιες