ΥΠΟΚΑΠΝΙΣΜΟΙ

Τηλ. Εξυπηρετησης: 2311 212 254

Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία,
εξοπλισμό & υπευθυνότητα για να φέρουμε εις πέρας υποκαπνισμούς χωρίς να διακινδυνεύσουμε την υγεία ή τη βολή σας.

Υποκαπνισμοί

Ο υποκαπνισμός (fumigation) είναι μία εξειδικευμένη μέθοδος απολύμανσης και απαλλαγής από τα παράσιτα και τα μικρόβια του αέρα. Εφαρμόζεται σε κτίρια (δομικός υποκαπνισμός) ή στο έδαφος.

Σε πρώτη φάση ο χώρος προς απολύμανση περικλείεται ερμητικά με πλαστικά παραπετάσματα ή ειδικές τέντες (στεγανοποιημένος υποκαπνισμός). Αμέσως μετά απελευθερώνεται το υποκαπνιστικό αέριο διαποτίζοντας το χώρο.

Τέλος, το σημείο αερίζεται προκειμένου να αποδοθεί μετά στους ανθρώπους. Οι ουσίες που επιστρατεύονται είναι πολλές, με κυριότερες τη φωσφίνη, το υδροκυάνιο, τη χλωροπικρίνη, τη μεθανάλη και το ιωδοφόρμιο.

 Είναι φανερό ότι οι υποκαπνισμοί απαιτούν μεγάλη πείρα και προσοχή. Σε διαφορετική περίπτωση είναι πιθανή η διαφυγή επικίνδυνων αερίων. Η εταιρεία απολυμάνσεων Εντομοαπωθητική διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, εξοπλισμό και υπευθυνότητα για να τους φέρει εις πέρας χωρίς να διακινδυνεύσει την υγεία ή τη βολή σας.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για έναν ΔΩΡΕΑΝ επιτόπιο έλεγχο του χώρου σας, ώστε να εκτιμηθεί σωστά το πρόβλημα και να σας προτείνουμε την εφαρμογή που σας ταιριάζει.

ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ: 2311 212 254
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σταματίου Ψάλτου 22, Θεσσαλονίκη, 546 44

6972 33 21 61

info@entomoapothitiki.gr